PALVELUT

Kortman Group oy palveluihin kuuluvat terästuotteiden valmistus ja suunnittelu.

Hydrauliikan ja pneumatiikan komponentit sekä järjestelmät.

Teemme myös edellämainittujen tuotteiden asennukset sekä huollot. Keskuvoitelujärjestelmien asennus ja myynti, sekä maansiirtokoneiden myynti, varustelutyö, renkaat ja valaistus.

HYDRAULIIKKA

Hydrauliikan ja pneumatiikan asennuksissa käytämme laadukkaita Hydroscand tuotteita jotka kuuluvat edustettaviin tuotteisiimme.

Hydrauliikan ja pneumatiikan tuotevalikoimaamme voi tutustua osoitteessa: www.hydroscand.fi, paikanpäällä tiloissamme Sokkalanmäellä tai seuraavilla suorilla linkeillä sähköiseen tuotegatalogiin

Hydrauliikka Extra

Teollisuus Extra

Korkeapaineputket ja tarvikkeet

KESKUSVOITELUJÄRJESTELMÄT

Kortman group oy:n tuotevalikoimaan on lisääntynyt Saksalainen keskusvoitelujärjestelmien valmistaja Beka-max.

Tuotevalikoima kattaa aina kiinteiden yksikköiden järjestelmät aina perinteiisiin liikkuviin järjestelmiin.

Järjestelmän määräjakajat ovat tuotteen suurin etu. Näillä jakajilla pystymme tekemään koneen jokaisen rasvauspisteen voitelusta erittäin tarkan kohteen koosta riippumatta. Tiedustelut: Konsta Kortman

VARUSTELU

Maansiirtokoneiden myyntityön ohella teemme myös varustelutyötä koneisiin. Pystymme valmistamaan kauhat, pikaliittimet, aurat, lisähydrauliikan toiminnot/komponentit yms. Tuotteisiimme kuuluu Beka max keskusvoitelujärjestelmät, Triangle maansiirtorenkaiden myynti sekä Suomen erikoistekniikan kautta työkone valaistus

KONEKAUPPA

Toimeenkuvaamme kuuluu myös maanrakennuskoneiden jälleenmyynti ja huolto. Pitkä historia Volvo maansiirtokoneiden kanssa on kehittynyt ajatukseksi myös tehdä koneiden myyntityötä. 

Ajatuksemme konekaupan osalta on selkeä. Jokainen kone mikä myydään,myydään takuukoneena tuntien osalta. Tämä tarkoittaa että jokaisessa meiltä lähtevästä koneesta on aina valmistajan tarkistamat moottoritunnit ja allekirjoitetut dokumentit.

Teemme myös koneden etsintää ja hakua ympäri Eurooppaa. Jos pihaltamme ei löydy asiakkaalle sopivaa, etsimme koneen, käymme paikan päällä sen katsomassa ja koeajamaassa, sekä tarkistamassa mm. Käyttötuntien osalta. Näin asiakkaalla on mahdollisuus saada juuri sellainen kone kuin haluaa.


TÄSTÄ LINKISTÄ voitte avata Kortman Group oy youtube kanavan, josta voitte seurata videoita koneistamme ja työsuorituksistamme!!


Päivitämme sivuosta reaaliaikaisesti myytävien koneiden osalta.